top of page
 • Hoeveel kost het om mijn make-up en haar te laten doen?
  Hoeveel je voor een hairstyling- en make-upsessie betaalt, hangt af van wat je precies wenst: haar en make-up of beiden, bruidsmake-up en/of een bruidskapsel, een arrangement met of zonder een proefsessie… Hier vind je een overzicht van m'n tarieven.
 • Bied je ook arrangementen aan?
  Jazeker! Om het voor jou makkelijker te maken, heb ik enkele arrangementen samengesteld, zowel voor bruiden als voor suitegasten. Een arrangement omvat make-up en hairstyling, met of zonder een proefsessie. Meer info vind je onder de rubriek Bruiden.
 • Waarom kost een bruidsarrangement meer?
  Bruidsmake-up en bruidskapsels kosten iets meer, en de verklaring daarvoor zit ‘m in enkele belangrijke verschillen. Zo betaal je extra voor de voorbereiding, opvolging, planning en persoonlijke aanpak die ik bied bij een bruidsarrangement, om te garanderen dat alles tot in de puntjes geregeld is op je trouwdag.
 • Hoe gaat een proefsessie in z'n werk en is het verplicht?
  Een proefsessie is uiteraard niet verplicht, al raad ik het wel heel erg aan. Een proefsessie geeft je immers de kans om al je wensen op voorhand met mij te bespreken, en dat op de meest ontspannende manier. Tijdens de proefsessie gaan we samen op zoek naar de ideale make-up en hairstyling die perfect bij je persoonlijkheid, stijl en trouwjurk past. We bouwen samen in alle rust op tot het gewenste resultaat, waarna ik foto's en notities neem om alles zo goed mogelijk opnieuw te creëren op je trouwdag. Daarnaast geef ik advies over skin- en haircare om je huid en haar verder voor te bereiden. Een proefsessie plannen we zo’n 6 tot 8 weken voor je trouwdag in. Je bent trouwens niet verplicht om me te boeken na de proefsessie - laat het me gewoon weten als je toch geen match voelt 😊.
 • Wat voorzie ik best tijdens een proefsessie?
  Voor je naar de proefsessie komt, mag je alvast even nadenken over wat je mooi vindt. Zoek naar inspiratie waarbij je rekening houdt met je eigen haarkleur en -textuur, om op die manier je wensen zo haalbaar mogelijk te houden. Weet je niet goed waar te beginnen? Dan help ik je uiteraard graag op weg! Tijdens de proefsessie hoef je niets te voorzien. Maar heb je een haaraccessoire of make-up product dat je graag wilt gebruiken, dan mag je het uiteraard meebrengen.
 • Waar vindt de proefsessie plaats?
  De proefsessie gaat bij voorkeur door bij mij thuis in Hoboken. Parkeren kan op de oprit. Geraak je er niet of heb je toch liever dat ik naar je toe kom? Dan kunnen we dat uiteraard samen bekijken.
 • Kan ik ook een proefsessie boeken voor mijn suite?
  Dat kan zeker. Op die manier leer ik ook je suitegasten en hun wensen op voorhand kennen, waardoor jullie ongetwijfeld meer relaxed zullen zijn op de trouwdag. Kom gezellig samen naar de proefsessie, we maken er een superfijn moment van!
 • Hoe lang duurt het om mij (en mijn suitegasten) klaar te maken op de trouwdag?
  Voor de bruid voorzie ik 2 uur voor haar en make-up. Boek je op voorhand een proefsessie, dan hebben we je look al bepaald, waardoor ik vlotter en sneller kan werken op je grote dag. Voor een suitegast voorzie ik 1,5 uur voor haar en make-up.
 • Wat bij een grote suite?
  Heb je een grote bride squad die ik timingsgewijs niet alleen kan opmaken, dan neem ik een of meerdere collega-visagisten mee die garant staan voor dezelfde frisse, naturelle stijl. Zo hoef je alleszins niet zelf op zoek te gaan.
 • Doe je ook kinderkapsels?
  Ook de allerkleinsten zijn welkom in m'n stoel. Vlechtjes, krullen, dotjes, ... Alles is mogelijk!
 • Kan ik een touch-up bijboeken?
  Dat kan zeker. Tijdens een touch-up fris ik je make-up en kapsel op of gaan we voor een volledig andere look, naargelang jouw wensen.
 • Hoe verloopt de betaling?
  De betaling kan cash, via Payconiq of via overschrijving achteraf. Wens je een factuur, dan kan dat uiteraard.
 • Vraag je vervoersonkosten?
  Vervoersonkosten zijn inbegrepen tot 25 kilometer vanaf mijn woonplaats (Broydenborglaan 128, 2660 Hoboken). Moet ik verder rijden, dan vraag ik 0,40 euro per afgelegde kilometer.
 • Wat als ik nog andere vragen heb?
  Contacteer me dan gerust, via de contactpagina! 😊
bottom of page